Državno prvenstvo v natančnem pristajanju

Radoboj, 8. 10. 2107

V preteklosti sem se tekem v natančnem pristajanju udeleževala kot tekmovalec, letos pa prvič kot sodnik. Zaradi  številnih poškodb sem se odločila, da sodelovanje na teh tekmah zame ni več zdravo.

Ker sem si v teh letih nabrala kar nekaj izkušenj na tem področju, sem se letos odločila in opravila seminar na katerem sem pridobila licenco za sodnika na tekmah v natančnem pristajanju. Hrvaško-Slovensko državno prvenstvo v Radoboju je bila moja druga tekma na kateri sem sodila.

Na tekmi so tekmovali tekmovalci iz Hrvaške, Slovenije, Češke in Cipra. DJP Lintvar sta na tekmovanju predstavljala Renato Herega in Jože Spevan.

Damjan Čretnik je zaradi poškodbe kolena prav tako prekinil s tekmovanji, je pa na tekmi tokrat sodeloval kot štarter. Albin Grmek je pomagal s svojo dobro voljo in fotografsko žilico.

Vreme je postreglo z idealnimi pogoji in do četrte ure smo izpeljali šest serij, zadnjo v obratnem vrstnem redu.  Zmagal je Matjaž Sluga, sledil mu je Tomaž Lednik, tretje mesto pa je zasedel Matjaž Ferarič.

Tudi naša člana sta se na tekmovanju dobro odrezala in upamo, da bosta tudi v prihodnje dosegala dobre rezultate.

 

Mojca Pišek

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.