Darilo narave ob dnevu žena

Zakorakali smo že v marec, vendar je na Štajerskem še vedno vse belo in zemlja se še vedno skriva pod snežno odejo.

Pred nami je dan žena  in obeta se dober letalni dan. Nekaj Lintvarjev se nas odpravi na Lijak. Tam razmere niso več tako zimske in upamo na dobre pogoje.

Sama sem verjela, da bomo leteli, a nisem bila prepričana v kvaliteto letenja, saj so bile v preteklih dnevih kar obilne padavine in skrbelo me je, da bo preveč mokro. Kar bi pomenilo, da bom umazala padalo in pa tudi to, da termika ne bo tako zelo dobra. ARSO napoveduje drugače in tudi v realnosti pogoji presežejo pričakovanja. Naredi se odličen dan z dobro termiko in z milijonom lepih belih puhastih oblakov. Izgubljam se med njimi in kar ne morem verjeti, da je vse to res. Narava je res poskrbela, da bo letošnji dan žena nepozaben. Tudi moški so si množično vzeli čas in v zraku sem razmišljala kako lepo, da vsi tako praznujemo 😉

Noro smo uživali! Lintvarji smo si bili enotni, da je bil to eden lepših dni na Lijaku.

Na poti domov ugotavljamo visoko produktivnost našega avta. Damjan, Igor in jaz smo skupaj naleteli 15 ur. Stebrov nismo šteli, a dejstvo je, da jih je bilo kar nekaj in bili so odlični.

Sedaj smo v pričakovanju pomladi tudi na Štajerskem. Sneg je že zamenjalo blato in upamo, da mu bo kmalu sledila še termika.

Se vidimo v zraku!

Mojca

One Comment on “Darilo narave ob dnevu žena

  1. Nojboljši je komentar Frančeka: “Dan za prste polizat, tudi, če jih nisi namočil v marmelado!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.